Monday, November 21, 2016



ye 
aku sayang kau
ye 
aku sayang relationship ni

korang pernah jatuh cinta dengan stranger?
korang pernah terfikir nak kawin dengan stranger?

sebab aku pernah

ye, dulu aku tak pernah pun terfikir nak kenal ke, nak kawan ke, nak jatuh cinta ke, nak rindu ke, nak kawin ke dengan stranger.


but bila aku dah mula kenal kau, kena family kau, ye aku dah jatuh cinta dengan kau. dengan seorang yang bergelar stranger. dengan orang yg dulu aku takpernah kenal, tak pernah tahu dan tak pernah nak ambk tahu.

setahun sudah pun berlalu, pahit manis semua telah aku harung. sama ada dengan kau mahupun sorang. dan aku yakin, setiap pahit manis yang aku harung, yang aku hadap, pasti akan ada hikmah. aku tahan selama mana aku boleh tahan, sebab aku sayang kau, aku sayang relationship ni.

dan aku harap yang kau jugak seperti aku. tak mudah mengalah. 


                        
aku tak pernah paksa.

tapi aku harap yang kau masih perlukan aku sama macam kau down suatu ketika dahulu.