Saturday, April 19, 2014


rindu

pada kenangan
pada manusia
pada segala benda

kekadang rindu ni tak dapat nak luah
even kau luahkan panjang jela sekalipn, ada org dgr sekali pn
rindu itu takkan kembali

berusaha lah bersungguh sungguh
ada pernah kau dengar kenangan suka duka dulu dulu, kembali balik?
ada?

takde kan
so, dari rindu baik lepaskan

okay aku tahu, rindu tu perlu ada
tapi sampai bila?
sampai bila nak rindu, nak kenang semua kenangan lama, nak ingat manusia yg prnh buat kau rindu

buang masa lah weehh

pernh kau fikir tak, ntah ntah dia dh bahagia dgn orang lain, dah ada teman suka duka, yg kau still duduk satu tempat, rindu benda benda lama

omg come on!!
dh 2014, move on please........

“Cry. Forgive. Learn. Move on. Let your tears water the
seeds of your future happiness.”