Friday, December 6, 2013


kau pernah setia pada someone?

setia gila gila.
setia sampai kau pun naik gila
setia sampai kau pun lupa apa maksd gila?
pernah?

hurmmmmmmmm

kau pernah tak rasa keadaan yang kau kenal someone, automatically mind set kau akan ckp

"alah, kawan ajelah. buatapa lebih."

aku rasa korang pernah sebab aku pn pernah.
rasa mcm nak anggap mamat ni kawan je. kawan je. jeeeee.
tak lebih tak kurang, hanya kawan.

tapi itulah susah
bila ayat manis mula berbicara, hati mula goyang muka terbayang bayang

dan start situ, sayang menyayang.

pedih tpi tahan
sbb apa?
sbb itu semua mind set kau
dripada kau set jdi kawan dan tak lebih kawan terus menerus jdi sayang gegila smpai gila bayang

apa yang mamat tu buat kau stalk, dari A smpai Z dari 1 smpai no yg takde penghujung
lifeless

tpi itu realiti.
dh sayang, mula rindu. dh rindu, mula setia
walhal kau syok sendiri. ntah mamat tu thu kewujudan kau ke tidak, itu kau apa kisah jnji sayang rindu setia


itu act kelemahan perempuan

cepat sayangcepat rinducepat setia

at the end, hampa

itu aku, 
diri aku.