Tuesday, November 13, 2012

Haii , assalamualaikum :)

harini 13.11.12 .................. eh tak plak korang heboh hebohkan satu tarikh yang best kan. best apa tarikh ni, unik .... lol pi lantaq mereka laah woii nak suka ke tak .. hahah

okaay, post kali ni nak cakap pasal tarikh ni bajet special ni . korang mesti tahu apa yang special sgt dengan tarikh ni kan ? alahai tak tahu ke ? taktahu balik India . eh ? see ada clue kat situ. lol hahaha.

terus terang laah saya cakap kan, kalau esok keluar lepak mana mana, shopping mana mana, drive pergi mana mana jangan terkejut kalau semuanyaaa gelap .. nampak org gelap, cahaya gelap. haahah. boleh faham tak ? boleh tangkap tak ? dah besar aku harap boleh. hahahahhaha





HAPPY DEEPAVALI :D