Friday, September 21, 2012

dengan kelajuan berukband putih bertulisan MAXIS, sambil mengunyah gula gula susu jenama lembu, dengan buku jpam di sisi kiri aku.......

bermula laah seorang perempuan yang comel yang ingin meluahkan isi hati yang lama tersirat..
macam ni .........................................................

okay sebenarnya nak cakap yang carry mark BEL aku mcm hampeh, mcm haktuih.... serious wehh, nak dapat dekan mcm mana kalau carry mark begitu ghupenyaaa. 

menyesal *muka omeeey

menyampah aku buat muka omey. nak menyesal pn dah terlambat. benda dah lepas, takkan nak suruh miss ulang balik dari hari pertama buat quiz, listening test and speaking test.. hamboi, mcm anak raja plak kan... hmm nak buat mcm mana. main main, bajet nak dekan tapi .......


hampa :'(

okaay, kena focus untuk final... final penentu segalanya. aku tak balik masa study week, and aku harap masa tulah aku dapat focus sepenuhnya pada semua subject. insyaAllah...
amin :)