Monday, July 16, 2012



assalamualaikum.

hmm actually baru pkl 11.57 min pagi, even waktu belum sampai ke setengah hari tapi kan haishh byk betul bnda buruk berlaku :(

pagi2 dah kena perli , yelaah memang salah aku pun . tunggu masa aje aku nak mintak maaf , hmm. and then gerak UK untuk ambk mc and mintak ubat sapu. otw gerak ke UK, alahaai ada lagi event lain siap berkhemah khemah lagi. peeh memang pokai duduk di sini, seblum dah berapa event diaorg buat . aku tak ambk ptptn pun , tak mcm korong -..-

sampai dekat UK, fulamaak ai ramai gila yang sakit. pelbagai penyakit aku dengar , sakit itu sakit ini. musim agaknya la kan. hm nak dijadikan cerita, bila num aku kena panggil kenalah bangun kan , time naak bangun tuu leew ttbe bag aku putus. haish nampak tak ke malu an nyaa disitu? hahaha malu weeehhh

dah ambk ubat, surat mcm semua aku pun balik leew sorg2. alonee la katakan. puuih. hahha. masa otw tu pelbgai cara aku fikir mcm mana nak pegang bag aku yg putus ni , last2 aku dpt idea aku pegang mcm fail. peehh ramai la plak kan yg pndg lain mcm. pehal , nak gaduh? bajet gangster. ahah

kelas typing tak pergi, esok aku bagi mc. miss pun dah tahu . rasanya mcm nak zzzzzzzzzzzz. hahhaa okaay selamat tinggal :')