Friday, May 4, 2012

Assalamualaikum semua 


fuhh saya begitu tabah mahu mengupdate walaupun penat. okayy semalam 3/5 aku, qila, qis, esya, nadia and shila gerak Curve. at first esya tak pergi so aku ajak lah shila then suddnly dia ckp okay so qila ambk lah dia kt rumah. haa ambk kau berhimpit empat org kat belakang tu. aku duduk depan like a heaven you knw. haha


so kitaorg dh keluar highway and panduan arah ikut gps. mula mula aku lah yg tnjk jalan smua without pndg gps then dh nak smpai Ikea terlajak. haha kitaorg pusing punya pusing terus masuk highway Kepong. jauh okaau, kepong dgn Pj. haha lol. so kitaorg nekad utk masuk ke balai polis kepong utk mntk bantuan. nadia hero yg dekat dgn pintu keluar pn keluar menanyakan soalan. hhaaha yg kelakar nasib baik polis tu tk saman sbb belakang terlebih muatan lol. haha smpah lawak. dan akhirnya kitaorg smpai.


dh park semua kitaorg terus g makan meatball. omg sdap okay. lama gila tk makan bnda alah tuu. tp aku tak beli pun hanya share. hahhaa. hbs makan, jalan jalan dalam ikea then gerak Curve sbb nk tgk movie pkl berapa. akhirnya cancel movie just jalan jalan. masuk kedai itu ini. aku sorg je kot yg beli brg yg lain semua tak. haha xpe skali skala borong.


bila nk pergi surau ttbe ada shooting. okay kitaorg tak melepaskan peluang utk menyelit. last last org tu belum action lagi, bru nk action. hampeh skali lagi. haha. smntara tgu Qis n Qila smbhyg, kitaorg snap pictures. and nadia alone sbb dia ada prob so tanak gangu. hee.


lps hbs jalan semua, kitaorg gerak Empire jumpa Fat and nk buat suprise party fr Esya. heee. lama okay tk jmpa Fat, rindu gilaa. haha. and kitaorg take a late lucnh dkt Kenny. semua keknyangn then cake esya pn sampai. hehe. and bla bla bla ........ and paling kelakar qila salah parking ! dia masuk tmpt lorry , hahahaha


and masa utk kitaorg balik. ajak Fat lepak malam tapi dia tk boleh. its okaay Fat. this monday jmpa lgi. dont worry. hehe. snap picture semuaaa and kitaorg balik. tapi diaorg g I City me not joined us ! umi ajak keluar g Subang. okaay nvr ! im tired now, nk tidur bye semuaa. assalamualaikum :))