Wednesday, May 16, 2012



15/05/2012


Assalamualaikum .


bangun pagi awal . hati cemas di tambah pula dgn debaran jantung yg kuat . baring tak senang apatah lagi duduk. diri duduk diri duduk , masuk dapur masak nasi fikir nak masak lauk dan nak pakai baju apa utk petang nanti. 
lepas masak nasi, kulur kilir masuk keluar bilik .hhmm


jam menunjukkan pukul 12.30 tengahari . nasi , lauk semua dah masak. hati masih lagi tak senang , memikirkan pasal Shamim . tett . okay habis makan , aku dgn kak chik siap siap iron baju and hhm yeaahh akhirnya aku pilih baju jubah purple utk di pakai. 2.30 umi ambk gerak rumah Qila .


gerak KLCC around 3 and smpai dalam 3.30. okay cepat kan, well mini biasalah. haha and oh yeahh masa otw dekat highway ada one guy ni naik motor besar and naik mcm handsome gila stop tepi jalan. aku ttbe angkat tangan saja saja then suddnly dia pndg. and I was like omg , haha and kitaorg dlm kereta semua gelak sakan. aha.


and now kitaorg dah smpai dekat klcc. and you knw wht kitaorg org pertama yg ambk ticket tuu. haha see exctd punyaa pasal , tu yg dtg awal. haha. lps ambl ticket kitaorg lepak lepak makan semua and dh pn pukul 5. g surau smbhyg and idk why my herat beat too fast ! hhmm mybe ada bnda nk jadi. hihi. here we are ! kitaorg masuk dlm dewan tuu, and mmng seat kteorg dpn gilaa. sadly dlm tu takleh snap picture. 


Nabil jdi pengacara. okaayy mmng happening gila lah kan. dia pelawak jdi pengacara. chooy ayat laser tau nyah. haha. now Syed Shamim n Tasha pnya prfrmce. and aku apa lgi jerit ED ED !! hahaha. mmng best gilaaa. and last skali Mawi nyanyi and agak kelakar bila Nabil buat lawak. so takdelah bosan sgt. hhiih.


habis show semua kteorg hope gila gila ada sesi ambil gambr, so kitaorg tgu aje luar dewan tu. and suddnly Tasha keluar and di ikuti dgn Syed. aku apa lgi, jerit terus pergi dekat dia. okay rasa nak hug je. haha and tak sgt gilaaa dia igt nama twitter aku Jenab Joyah. ya Allah tak sangka gila gila okaayyy ! and Qila mcm jealous sbb Syed lupa nama dia . haha lol . 


*sesi ambil gambar 


lps berjam ambl gambr , kitaorg turun bawah. Qila nk snap picures dgn Syed lagi , again ! haha. so kitaorg tanpa motif tgu punya lama. haha then ttbe Tasha dtg borak borak and ajak kitaorg makan sama. omg omg, best gilaa okaay !!! sgt sgt dan sgt . so kitaprg pusing satu Klcc cri tmpt makan. at last makan dekat Food Court. lol. haha tapi best , borak lama gilaa. tapi Syed n Tasha skjp je sbb lpstu diaorg kena attend konsrt Anuar n Dayang. so yg kitaorg ni lepak dgn kawan kawan Syed. k ramai hot. titik . 


around 9 lebih bru kitaorg gerak balik . memang satu KL kitaorg pusing. haha al maklum laah KL lawa masa malam. cahaya dia menyinari bumi alam semestar. haha lol padahal ada yg tersurat lagi tersirat. walau apa pun, kitaorg tetap happy gila gilaa harini !!