Wednesday, April 11, 2012




*sedang mendengar lagu Ku Ingin Kamu by Romance


Assalamualaikum,
jari aku gatal untuk menaip, walhal mata aku dah terkelip kelip minta untuk tidur. tapi aku buat lek, masih lagi dgr lagu rentak slow sambil tunggu msg dr seseorang. hihih. okaayy wait! seseorang? siapakah gelarannya? apa kena mengena dgn aku? hikhok.


meh aku kenalkan. nama dia ehem ehem ehem, 19tahun, uitm perak. hihi rahsiaa laah. dah kata pn seseorang kan, mana boleh bagithu. biar hati aku sorang aje boleh tahu siapa dia. hmm kitaorg baru kenal, baruuu aje. senang cerita hari tu masih boleh kira laah kan. hehe. hmm frst chat dgn dia buat aku tersenyum sorg sorg. jaap bukan gila okay! hahaha tapi serious doe, dia buat hari aku tenang, ceria, gembira dan lain lain. 


aku mula tegur dia hari Isnin tp fesbuk tade plak tulis pkl berapa semua so susah nk detect. haha. secara terus terang aku yg strt conversation and kteorg pun boraak laah smpai lupa waktu untuk tidur. haha. bila aku nk offline, dia suddenly mengada ngada lambtkaan bual bicara, dia mcm nk mntk smthing. okaay frst mmng bluur and then bila dh loading aku faham and dia mula berterus terang.haha okaay dia mntk number phone and tnpa pkr pnjg aku pn bagi. hehehe


aku tak thu kenapa bila msg dgn dia, aku rasa gmbira gila gilaaa. bila kteorg brb, rasa ehh pehal aku rindu kau even kau pergi skjap? hahahah serious doe, hahha. mungkin dia jodoh aku. haha k ini mengaruut.aku harap dia akan bahgiakan aku smpai bila bila .


to be continue ------