Wednesday, April 4, 2012



assalamualaikum wahai pembaca.


setelah berapa bulan tak jmpa geng geng aku, akhirnyaa tadi kteor berkumpl untuk lunch together. actly bukan semua yg ada, cuma aku, esya, qis and nadia. yg lain tak dpt join but donw worry ada byk lagi masa utk kita bersama. hehe


around 2.30 p.m, qis ambk aku dekat 7e section 2. bila qis dah smpai, masuk je kerta omg memang kecoh gilaaaa. yeahhh lama kot tk jumpaa memang meriah plaak kan. hahaha first kteorg gerak sekolah sbb nk ambk sijil. okaaayyy sekolah memang dh berubah gila, dh ada bus stop semua. see how long kteorg tak pergi sekolah. lps tuu kitaorg gerak Mall untuk lunch and jmpa nadia. again, we still planned nk makan kat mana. haha asal fikir je msti dpn escalator. ahah lawak kot. 


akhirnya kteorg decide utk makan kt Chicken Rice. and dalam kdai makan tuu, ya Allah tuhan jelah yg tahu betapa bisingnyaa kteorg. like tmpt tuuu hak kteorg, walhal rmai lg ada kt situ. hahahha. memang kcoh gilaa. masing masing ada story. especially esya. omg, dia ramai peminat. me soooo jelous! hahaha


next location is bukit. haha actly bukit tu tade pape yg menarik, just view utk bergmbr tuu lawa and angin mmng berangin gilaa. ahah. lepas byk byk tangkap gambr, dlm 5 lbh mcm tuu kitaorg gerak balik. qis hntr dkt sec 10. and we decide utk hang next Saturday. sunway sunwaaayyyy! cant wait :D