Saturday, April 14, 2012


Assalamualaikum semua 
okaay motif utama nk update pkul 2 3 pagi pun aku tak tahu kenapa. aku tulis sambil dgr lagu My All dan sambil tunggu msg dr yg tak knjg tiba. dh tidur agaknya, haha .



hm motif utama ialah mengenai relationship. okaayyy honestly aku dah bosan hidup single , dah 1 tahun lebih aku single and aku dh cukup bosan, cukup jealous. enuff itu je yg mampu aku bgthu . on fb ramai update stts bout their boyfriend/girlfriend . on twittr pun sama . gaaahh, gua jealous plaak bhai. diaorg dah ada , gua bila lagi ? *fikir


hmm suka kat mamat tu, suka kat mamat ni. tp tuu semua belum tntu aku jadi milik aku . alah stakat usha, org yg dah couple pn buat benda yg mcm aku buat. usha mamat sana sini. bila come pandang  bila handsome pandang. bila muka KO trus tndk bawah,haha .



mungkin masa tak mengizinkan aku utk ada semua tu. takpe, aku pasrah sbb ini semua ujian dari Allah. jodoh, rezeki semua Allah yg takdirkan. aku dkt sini hanya tunggu dan terus menunggu. mungkin jodoh aku ada, cuma tunggu masa aje dia akan sampai. insyaAllah :')












Being single doesn't mean you know nothing about love. Sometimes, its wiser to be alone than with the wrong person :)