Monday, March 12, 2012



its Monday and now 1.18 am. im still in front of my lappy, doing nothing. padahal esok dah start paper Bel untuk final exam. ohh damn, aku rasa mcm esok hari biasa and paper final tk wujud bagi aku. 


okaayyy, aku rilex walhal dada aku non stop berdup dap dup dap. nervous bhaaii. kau igt ni mcm exam spm ke, boleh berangan sana sini. come on, ini dah masuk alam U. alam di mana tmpt utk kau cri kerjaya kau, and kau still lepak-ing.


aku rasa, otak aku dah boleh trima apa yang aku baca utk shrian ini. tk thu kalau esok tetiba tiba otak aku blank bilaaa trus dpt kertas. ituu aku memang tak thu nk cakap apa laa kan, haha. 


to all my dearest friends: I wish youuu best of luck tomorrow ! :)


and best of luck to me too .


" Ya Allah, kau permudahkanlah urusan kami bagi mnjawab soalan akan hri esok dan hari hari yang seterusnya. Amin. "