Sunday, February 26, 2012


hye there !

almost sebulan aku tak balik rumaah jumpa ayah umi and sebulan jugalah aku tak updte blog. rinduuu sgt sgt kat semua bnda ni. aku nak balik jumpa umi ayah, nak peluk diaorg tp memandgkan final paper nk dkt so aku kena lah duduk sini smpai laah paper aku habis. aku takut if aku balik rumah buku aje bwk tp satu buku pn aku tak pegang.

alhmdulillah, kptsn aku utk test and quiz makin lama makin meningkat cuma Math aje aku lemah. aku tanak fail lagi, cukup laah sekali. aku tahu kenapa aku fail cuma aku je tak pernh nak ubah prgai supaya tak fail. 

jadual periksa dh keluar dkt student portal and aku dah tgk akan semua tu. siap print lgi. hm aku takut, aku tak sedia. aku takut yg skli lg aku akan hancrkan hrpn umi ayah. hm aku kuat and aku ada azam baru utk ubh semuanya. 


tolong doakan aku :)

p/s : aku rindu Mohd Joremi and Rosni .