Saturday, November 12, 2011

harini hari terakhir aku mengajar di tadika . hari terakhir utk bergelak sakan dgn anak murid aku , cubit anak murid aku , kerja anak murid aku segala galanyaa yg aku buat dgn mereka . 


harini hari graduasi . so masa ni la aku spnt my time dgn anak murid aku . mula2 memang tade perasaan apa apa , yg ada dlm fkrn aku ialah nak adjstkan dyeorg dapat hadiah sijil persmbhan semua .


tiba masa kemuncak, parents semua dijmpt makan . masa tu ttbe aku nampak semua anak murid aku tgah main ballons , and I was like nank ngs gila gila tapi aku tahan . aku en cool . aku tahan semana yg aku mampu . 


masa dyeorg nak balik tu,dh tentu laah salam aku en . masa mak Hakeem salah aku tu ttbe aku terasa mcm nak lepaskan air mata yg aku smpn slama bbrapa min tu . aku peluk Hakeem , cium semua aku buat . mybe dia salah sorg anak murid yg paling rapat dgn aku . balik sekolah pn sama sama . ia agak terasa .


aku nangis non stop , pedulilah parents nak pndg ke apa . tp mmng aku nangis tahap gaban , rasa payah nak lepaskan anak murid aku . mana tahu tak jmpa lagi ke en , hehe . 



buat Hakeem,Mat,Aien,Aina,Redza and Amsya jangan nakal nakal . dengar cakap cikgu Ani . belajar rajin rajin , bila main lego kemas balik , main puzzle tgk gmbr btl2, main masak masak jgn lupa masak utk cikgu kak wani . hehe . 
I'm gonna miss you . I Love You :')