Saturday, October 1, 2011



Hai Shukrey Rahman !

ingat tak berkenalan kita masa dekat myspace dulu duluuuuu . bertahun yang lalu ? kita slalu comment bagai nak gila , bagai nak rak smpai lupa sgalanyaa . tamat aje zaman myspace berpndah pula ke zaman facebook . masa tu kitaorg dh lost conct , dh tak cmnt lagi sbb myspace dh hambar . 


masa aku mula mula buat facebook ,org yng pertama skali aku cuba cari ialah kau . aku cuba cri nama kau semua tapi tade.last2 aku give up .until one day,aku tak igt sama ada kau yg add aku or aku yg terjmpa fb kau , ha that time kteorg mula rapat balik and tkr no phone . tp kteorg jarang msg or call , tk thu kenapa mybe masing masing dah matang.hikhik .


yang aku paling suka pasal kau ialah kau still ingat yg aku tak suka makan sayur . okayyy memang terharu gila gilaaa kot . thank's sangat sangt , aku hargai benda tuu . even skt aje bnda yg kau igt tp amat bermakna . at least, ada gk kan . terima kasih . 


and now ,we're in relationship . just a fake relationship . aha tp ntah knp ramai yg tak prcaya,aduhh tolong percaya . aku tahu mato suka org lain,kan kan? hehe . tapi tape, even fake skali pun aku tetap akan jaga dia . jangan risau tauuuu .


kau apply uitm fr sncd intake , dh pergi intrview semua tapi kau ckp kau tak dapat . hmm tape,jangan putus asa okayyyy . ada lagi peluang tuu . jangan risau,kita akan doakan awak . awak pun jangan lupa doakan diri awak sendiri . tau tauuuuuu . kita harap , kita dapat masuk U sama . study sama sama , balik sama sama and paling penting ambk sijil sama sama :)


okayyy bye awak :)



# maaf gambr ni terlmpau comel utk aku .